Късмет тази събота!   ОВЕН Добър ден за спокойно обмисляне на някакъв важен

...
Късмет тази събота!
 
ОВЕН
Добър ден за спокойно обмисляне на някакъв важен
Коментари Харесай

Неочаквани пари за една зодия, друга решава важен проблем

Късмет тази събота!

 

ОВЕН

Добър ден за умерено обсъждане на някакъв значим въпрос и взимане на решение за проект за деяние. Обърнете внимание на опциите, които се откриват. Ще разберете по какъв начин да постигнете задачата си допустимо най-бързо. Твърде рано е да обсъждате концепциите си с други хора. Те могат да ви объркат. 

ТЕЛЕЦ

Денят е добър за другарство. Може да се помирите с тези, с които сте били в свада или да възстановите някои остарели връзки. Не би трябвало да посвещавате целия ден на скучни, действия, колкото и потребни да са те. Романтична среща ще ви даде доста позитивни страсти. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че, денят ще е под напрежение, няма да имате съществени усложнения. Новини от надалеч ще ви накарат да измененията проектите си и да отложите това, което сте мислили да извършите. Това не би трябвало да ви ядосва, тъй като са евентуални необикновени срещи. Следобедът дава обещание приятни изненади за влюбените.  

РАК

Денят е съвършен за това да подредите нещата си и да се отървете от ненужните движимости. Можете също по този начин да се заемете с финансови въпроси и да решите защо да похарчите парите си. Днес хората към вас са изключително склонни да ви дават препоръки, само че не всички рекомендации ще са потребни. 

ЛЪВ

Благоприятен ден. Вероятни са необикновени и доста примамливи предложения. Възможно е хора от предишното ви да припомнят за себе си и още веднъж да намерите общи ползи. Денят ви дава опция да вземете решение върху какво да се концентрирайте в близко бъдеще. Разчитайте на интуицията си.

ДЕВА

Добър ден да приключите с дребните неща, които не сте съумели да свършите. Добре е да решите някои организационни въпроси и да се справите с документите. Работете независимо, с цел да не се разсейвате. Денят е превъзходен за взимане на решение за проекти за бъдещето.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Работата ви ще изисква действия, които могат да лишават доста време, тъй като ще е нужна централизация и внимание към детайлите. Днес бързо ще запомняте новата информация, с възторг ще се заемате с сложни задания и ще намирате ексцентрични решения. 

СКОРПИОН

Приятен, забавен и въодушевяващ ден. Ще получите преференциални предложения, които не би трябвало да  отказвате. Единствената област, в която е нужна нерешителност, е финансовата. Днес сте склонни към лековерие и може да харчите повече пари за дреболии, както и да пазарувате, без да мислите.  

СТРЕЛЕЦ

Можете да се справите добре с съвсем всичко, с което се захванете. Днес звездите са на ваша страна и вие би трябвало да се възползвате от това, с цел да осъществите замисленото преди време. Ще се намерят хора, които драговолно ще поддържат вашите хрумвания и ще оказват помощ за тяхното осъществяване. 

КОЗИРОГ

Може да е мъчно да се справите с страстите, изключително сутринта. Незначителни събития или дребни произшествия, на които не бихте обърнали внимание различен път, през днешния ден ще ви наподобяват съществени и ще ви изнервят. Не всичко ще се получава добре, само че настроението ви ще се усъвършенства доста, когато постигнете първите си триумфи. 

ВОДОЛЕЙ

Постоянството ще ви разреши да постигнете отлични резултати и да решите някои сложни въпроси. Не се страхувате от провокациите и не отстъпвате пред трудностите. Това ще направи усещане на другите. Дори тези, които не ви харесват, ще оценят дейностите ви. Денят ще ви донесе положителни вести.

РИБИ

Благоприятен ден за разрешаване на значими въпроси и каузи. Трудностите няма да ви плашат и стопират. Винаги ще намирате метод да ги преодолеете. Ще получите поддръжка, а и опитът ви ще е потребен. Денят е подобаващ за диалози за бъдещето и разискване на проекти. Очаквайте парични приходи. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР